Тези са ни най-лесните избори, защото нашият съюзник са гладът,

...
 Тези са ни най-лесните избори, защото нашият съюзник са гладът,
Коментари Харесай

Борисов в Добричко: Това са най-лесните ни избори, защото нашият съюзник са гладът, инфлацията и високите цени

 Тези са ни най-лесните избори, тъй като нашият съдружник са гладът, инфлацията и високите цени. Това съобщи на предизборна среща в село Зърнево, Добричко водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ 12 година при нас токът бе 80 лева, 2,2 лева горивата, всичко лети с по 10-20-30%. даже не знам какво да ви обещая. Аз толкоз счупена страна не знам по какъв начин се ръководи “, съобщи още той и се възмути, че единствено в региона е спряно строителството на 80 км пътища.

„ Не знаем по какъв начин, с какви старания можем да ви изведем от ямата. Ние сме в яма. Как ще издраскаме да излезем? 12 година знам по какъв начин държахме тока най-евтин в Европа, мъчно, само че успявах. План за възобновяване от Коронавирус рецесията другите страни не помниха – похарчиха милиарди евро да си стабилизират хората, а България няма. Година и половина нито един фонд не работи, а бюджетът тегли заеми и лихви. Как се оправя това? “, ядоса се експремиерът.

„ Вие сте мъдри хора и всяка стопанка си пази в мазето нещо да има за черни дни. Така и ни пазехме фискалния запас, 12 милиарда не ги пипахме. Миналата седмица служебното държавно управление взе заем, те са в клопката на Асен Василев. Те нямат пари за пенсиите, по тази причина излязоха с нов дълг “, съобщи водачът на ГЕРБ. И се обърна към присъстващите да обяснят на приятелите си какъв брой е мъчно да се излезе от рецесията. „ Даже не ги агитирайте. Кажете им: „ Ако този път изпуснем ГЕРБ да не ни стабилизират, след това не ги търсете “, съобщи Борисов.

И уточни, че дългът върви към 50 милиарда лева, които би трябвало да се връщат. „ Това, което ще изкарваме с вас ще връщаме за лихви и покриване на заеми на Асен Василев “, предизвести някогашният министър председател. „ Направиха го доста мъдро, като едно време пирамидите. Така, както излъгаха българите пирамидите, и партията на „ Промяната “ излъга тая година и половина. Неслучайно паднаха за 6 месеца. Като си тръгнат, за нас ще останат празните талончета и дадените пари за тях. Ало-изманици, за това става въпрос “, продължи да нападна той някогашните ръководещи.

Борисов акцентира, че няма неизпълнено заричане. Обещавам ви, че на финала ще дам всичко от мен и от специалистите, имаме най-хубавите специалисти, увери той.

Експремиерът акцентира, че най-хубавото, което му е донесла партия ГЕРБ са многото другари мюсюлмани. „ Вече никой не може да се усъмни, че сме партия която работи за добруването на бг мюсюлмани, потвърдено с години “, съобщи той. „ Етническата приемливост, разбирателството, това е единственият късмет на България да е мощна. Мощна, единна и приемливост сред религиите, сред вас, приемливост на всички българи би трябвало. И по тази причина сме водили, за което също съм бил упрекван, най-добросъседска политика с Турция. Българските турци са тези, които от двете страни на границата подсигуряват сигурност и разцвет “, добави още водачът на ГЕРБ.

Вие показахте, че ГЕРБ е партия, която слуша, чува и извършва и взема решение проблемите на хората. С тези думи се обърна към Борисов кметицата на селото Гюлай Неджиб Бекир, която се оказа и рожденичка. Трябва да върнем ГЕРБ в ръководството на страната, с цел да спрат покачването на цените и да овладеят инфлацията, да върнат стабилността, съобщи още тя.

„ Тук има много земеделци, спомнете си какво бе земеделието преди да пристигна ГЕРБ, преди да ни повярват Европейски Съюз и Европейска комисия, преди да повярват на господин Борисов и да стартират да финансират земеделието, разликата е голяма, добави и тервелският кмет Симеон Симеонов. И заръча всеки от присъстващите да убеди най-малко още по 5 души да гласоподават за ГЕРБ, с цел да има партията двама депутата от региона.

Водачката на добричката листа на ГЕРБ Деница Сачева означи, че при визитата си в Тервел на въпрос какво е направил за региона Кирил Петков показал единствено, че е сменил шефа на полицията. „ Така схващат смяната в живота на хората – стопираха десетки километри пътища, които бяхме договорили, занимаваха се единствено по какъв начин да върнат медиаторите в енергетиката, с противозаконни арести и по какъв начин да измисля неистини и компромати. Мислят, че свадите и компроматите са смяната “, съобщи Сачева. Тя акцентира, че ГЕРБ са тези, които са вдигнали пенсиите, а не Политическа партия. „ Ние и господин Борисов въведохме добавките, те просто ги вкараха в пенсиите. Данъчните облекчения също са от нас, единствено усилиха добавките са деца с 10 лева 10 лева против 20% инфлация. Вие решете дали това е потребно “, настоя някогашната министърка.

Сачева си пожела на 2 октомври „ да пенсионираме тази смяна и да ги изпратим в историята “. „ Да не хабим живота на хората в опити и избори, да върнем екипа от хора, които могат да създадат България още веднъж просперираща страна “, прикани тя в Зърнево.

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР